Foto: Kalamajja kerkib moodne viiekordne elamu

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Kalamaja linnaosas asuva Jahu tn 1A   viiekorruselise kortermaja arenduse.
AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Kalamaja linnaosas asuva Jahu tn 1A viiekorruselise kortermaja arenduse. Foto: Merko

AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Kalamaja linnaosas asuva Jahu tn 1A   viiekorruselise kortermaja arenduse. Hoone valmimine on planeeritud 2016.aasta suveks. Hoone brutopind on ligikaudu 5000 ruutmeetrit ning arendusetapi kogumaksumus ca 5,2 miljonit eurot.

 Jahu tn 1A kortermaja arhitekt on Alice Laanemägi. Hoone esimesele ja katusekorrusele peaks tulema terrassid, samuti paikevad õuealal paiknevad lehtla, mänguväljak ja puhkeala. Parkimiskohad on kavandatud hoovialale ja hoone maa-alusele korrusele.

B-energiaklassiga liftiga varustatud hoone 37 korteris on vesipõrandaküte ning soojustagastusega ventilatsiooniseadmed. Ülemistest korteritest avanevad kaunid vaated merele või lõuna suunas. Kortereid täiustavad sisearhitekt Eeva Masso poolt loodud Kalamajast ja merelähedusest inspireeritud siseviimistluspaketid.  Jahu 1A  korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 2400–3000 eurot.

Vaata galeriid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles