Galerii: vaata, millised uued korterid kerkivad Lasnamäe moodsasse kõrghoonesse

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas Tallinnas Lasnamäele Pinna tänavale rajatavas 11-korruselises elamus Vikerlase tänaval korterite müüki. Peamiselt kahe- ja kolmetoaliste väga hea planeeringuga korteritega tornelamu valmib 2016. aastal. Hoone arendajaks on Oma Ehitaja AS.

Hoone arhitekt on AB Ehala & Irik OÜ ning arendaja ja ehitaja Oma Ehitaja AS. 2016. aastal valmiv 11-korruseline Vikerlase Maja paikneb Lasnamäe südames, aadressil P. Pinna 6a. B-energiaklassiga elamusse tuleb 64, peamiselt kahe- ja kolmetoalist korterit, mis on läbimõeldud planeeringutega ning pakuvad kaasaegseid kodulahendusi igale maitsele. Majas on lift, kõikidel korteritel on ilmastikukindlalt klaasitud rõdu ning korterid on varustatud korteripõhiste energiasäästlike lahendustega. Autokohad on planeeritud nii maja hoovi kui ka hoonealusesse avatud parklasse. Kõrghaljastatud ning aiaga piiratud hoovialale ehitatakse laste mänguväljak.

 Kinnistu lähinaabriteks on uus Põhja politseiprefektuuri maja ja Tallinna Laagna Gümnaasium. Tervisespordiharrastajate rõõmuks on naabruses Lasnamäe kergejõustikuhall erinevate sportimisvõimalustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles