Postimees tõi turule uue koduportaali

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portaal kodu.postimees.ee
Portaal kodu.postimees.ee Foto: Postimees.ee

Postimehe veebikeskkonda lisandus uus portaal kodu.postimees.ee.  Uus koduportaal toob lugejani kõike, mis kodutundega seotud: kodu ehitamisest ja soetamisest mängudeni lastetoas, ühiste pereõhtuteni elutoas ja kokkamiseni köögis.

«Käime põnevates Eesti ja välismaa kodudes külas ja kutsume külalisi, et nendega kodust kõnelda. Jagame oma lugejatega uudised, nõuanded ja nippe, kuulame teie arvamusi foorumis  Kodu Kauniks ning jälgime blogis ühe noore pere päris oma kodu kerkimise lugu,» tutvustas portaali vastutav toimetaja Kristel Trell.

Postimehe vastutava väljaandja Toomas Issaku sõnul laiendab uus portaal veelgi Postimehe poolt lugejale pakutavate teemade ringi. «Postimees on oma lugejate usalduse võitnud usaldusväärse ja kasuliku informatsiooni edastamisega ning neidsamu väärtusi kannab ka uus koduportaal,» rääkis ta. «Heameelt võib tunda sellegi üle, et koduportaal sünnib koostöös Eesti Meedia grupi teise ettevõttega, Eestis suurima kinnisvaraportaaliga KV.EE,» sõnas Issak.

  KV.EE juhi Tarvo Tesloni sõnul on see suurepärane võimalus Postimehe lugejatega jagada infot, mis kinnisvaraportaalil pakkuda. «Meil on väärtuslikku infot turutrendide ja hinnaootuste kohta. Lisaks saame lugejatele näidata harukordseid ja inspireerivaid kodusid, mis portaalis üleval,» lisas Teslon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles