Lihtsad nipid, mis annavad kodule uue näo

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvilised foto-ja peegliraamid aitavad kerge vaevaga ruumi ilmestada.
Värvilised foto-ja peegliraamid aitavad kerge vaevaga ruumi ilmestada. Foto: /

Tahaks midagi muuta, aga raha napib? Koduportaal ja portaal Better Homes and Gardens jagavad soodsaid võimalusi oma elamine moodsaks muuta.

1. Too kunst tuppa

Kunstiteosed ei pea alati olema tohutult suured ja maksma terve varanduse. Need võivad olla ka lõbusatesse värvilistesse raamidesse sätitud joonistused, ägedad tsitaadid või muu, mis toa isikupäraseks muudab.

2. Värvilised raamid

Värvilised pildi- ja peegliraamid lisavad muidu kahvatusse ruumi rõõmsat elevust. Raame saab üsna hõlpsasti ka ise üle värvida.

3. Kardinad

See aeg, kui luitunud kardinad rippusid akna ees vähemalt kolmkümmend aastat, on läbi. Erivärvilised kardinad on kõige lihtsam viis ruumi ilme muutmiseks: veidi soodsa hinnaga kangast, natuke näputööd ja ongi uus aknakate valmis.

4. Värviaktsent

Ühe toanurga võid vabalt võõbata ka teist karva või anda ruumile uue ilme mustrilise tapeeditüki näol.

5. Taaskasuta

Kleebid vana valge sahtliriiuli põhja üle vahva mustrilise tapeediga, kinnitad seinale ja ennäe - valmis ongi väike vannitoakapike! Ajahambast puretud uksest saad lihtsa vaevaga kujundada massiivse peegli ja vanad vinüülplaadid, kui nende keskele kleepida mõned lahedad fotod perealbumist, saavad seinal uue elu retrohõnguliste fotoraamidena.

6. Lase loovusel lennata

Sul on klaasist pinnaga diivanilaud: mis oleks, kui sätid klaasi alla erivärvillise tapeedi, andes lauale iga kord uue ilme? Osta tükike klaasi, värvi teiselt poolt mingit ägedat värvi, raami ära, kinnita seinale ja saad unikaalse teadetetahvli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles