Kuressaare Säästumarket laieneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:SÄÄSTUMARKET : PÄRNU, EESTI, 26.JAANUAR.09.Pärnus avati Tallina mnt.Säästumarket pärast remonti.
hs/FOTO HENN SOODLA PÄRNU POSTIMEES
PRN01:SÄÄSTUMARKET : PÄRNU, EESTI, 26.JAANUAR.09.Pärnus avati Tallina mnt.Säästumarket pärast remonti. hs/FOTO HENN SOODLA PÄRNU POSTIMEES Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Rimi Eesti Food AS esitas Kuressaare linnavalitsusele detailplaneeringu algatamise taotluse, mille kohaselt soovitakse edaspidi Mooni Säästumarket rekonstrueerida ning juurdeehituse arvelt laiendada.

Taotlusest ilmneb, et juurdeehituse tulemusena saab Säästumarket ligi 700 ruutmeetrit pinda juurde. Senine kauplusehoone kas rekonstrueeritakse või lammutatakse.

Praegu on kaupluses kokku pinda 985 ruutmeetrit, mis kavandatava tulemusena kasvaks 1678 ruutmeetrile. Kõrval asuvale haljasalale plaanitava juurdeehitise ehitusalune pind on 693,5 ruutmeetrit. Poe kõrgus jääks samaks, mis praegusel Säärtumarketil.

«Oleme algatanud detailplaneeringu kinnistu väärtustamiseks. Tahame uurida, mis võimalused oleks seal tulevikus laieneda. Meil ei ole hetkel konkreetsemat plaani seal lähiajal ehitama või isegi mitte ümber ehitama hakata,» väitis Rimi Eesti Food AS kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats.

Tema sõnul on ettevõte lisaks Mooni Säästumarketile veel paljude teiste Rimile kuuluvate hoonete osas väärtustamist teostamas. «Mooni Säästumarket pole selles osas kuidagi erandlik. Pigem on tegemist ettevõtte sooviga pikaajalisi plaane paika saada,» lisas Bats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles