Nippe, kuidas korraldada mõnusaim aiapidu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiapidu.
Aiapidu. Foto: SCANPIX

Suve ja sooja ilma on veel pisut jäänud: kasutage seda ja korraldage sõpradele üks mõnus aiapidu. Miks mitte näiteks taasiseseisvumise puhul!

Nõud valmis
Pane valmis nõud, millega kavatsed külalistele sööke serveerida. Kõik nõud ei pea pärinema ühest komplektist, ole loominguline ja sobita eriilmelisi nõusid omavahel.
Ära kata tervet lauda linaga – laota üle keskjoone pikk ja kitsas lina, mis annab värvi, aga ei jää ette.

Tekid-padjad
Ka suveõhtud võivad olla jahedad, mistõttu võiks peolaua kõrval olla valmis korv mõnusate pleedidega, mida külalised õlgadele visata saavad. Mugavama äraolemise korraldamises kuluvad ära ka mõned dekoratiivpadjad.

Lilled
Osta toidupoest üks lillekimp – see pole kallis ja võimaldab sul hoolitseda terve peo dekoratsioonide eest. Haruta kimp lahti ja kasuta õisi üksikult vettepistetuna.

Mängi valgusega
Tee ise küünlalaternaid, riputa neid puudele. Pane teeküünlad klaaskausis vette ujuma. Hoolikalt läbimõeldud küünlavalgus loob mõnusa õhkkonna.

Muusika
Kui peole muusikalist tausta soovid, arvesta, et seda võiks jaguda umbes viieks tunnis. Tee võimalikult neutraalne vali nii, et muusika oleks tõesti taustaks ja ei mõjuks kellelegi pealetükkivalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles