Viis asja, mis peavad olema igas esikus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esik.
Esik. Foto: SCANPIX

Hästiorganiseeritud esik aitab päeva paremini alustada, vältida kola kuhjumist ja loob lisaks kodust hea esmamulje ka küllatulnuile. Mis on aga need viis asja, mis hästitoimiva esiku tagamiseks seal kindlasti olema peaksid?

ApartmentTherapy soovitab.

Võtmenagid
Võib tunduda, et tegu on lihtsalt totaka sisustuselemendiga, aga mõtle nüüd hästi järele, mitu korda oma elu jooksul oled sa hommikul juba tööle hilinedes paaniliselt võtmeid otsinud? Paigalda nagi või paar ja loo endale harjumus iga kord koju jõudes võtmed nagisse riputada.

Mugavad jalatsid
Juhtudeks, kui on vaja postkastini jalutada või koeraga välja minna. Need jalanõud ei pea kunagi jõudma jalatsikappi, üks paar täiesti ausalt ja avalikult esikus seisvaid jalatseid ei tekita veel korralagedust.

Peenrahanõu
Sa ei tea kunagi ette, millal millegi jaoks sularaha vaja läheb: võib-olla tuleb laps taksoga trenni saata või endale bussipileti jaoks paras raha leida. Väga mugav on, kui välisukse juures asub nõu, kust teatav summa raha kogu aeg võtta on.

Peegel
Kui sa ei pea väljaminekuks riietudes pidevalt jooksma vanni- või magamistuppa peegli ette, säästad kõvasti aega. Ideaalis võiks esikus olla täispikk peegel, kuhu saad pilgu heita veel vahetult enne uksest väljumist.

Meeldetuletaja
Kui tead, et pead hommikul kodust väljudes midagi tingimata kaasa võtma või meeles pidama, riputa välisukse sisemise lingi külge midagi, mis aitab sul kohustust meeles pidada – selleks võib olla värviline pael, mõni sisekujunduselement või muu taoline ese. Hoia seda alati esikus käepärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles