Kuidas korraldada elu kodus, mida samal ajal müüakse?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kinnisvaraportaal KV.EE

Panid oma kodu müüki, ent pead sealsamas edasi elama, kuni tehing tehtud - Eesti suurim kinnisvaraportaal KV.EE annab mõned näpunäited, kuidas korraldada elu juhul, kui ostuhuvilised majast sisse-välja voorivad.

1. Paki asjad, mida igapäevaselt ei vaja

Et mitte sattuda paar päeva enne väljakolimist üüratusse kolimiskeerisesse, millest jõud ega ka terve talupojamõistus enam üle ei käi, paki osa asju, mida just igapäevaselt ei kasuta, varakult kolimiskastidesse ära.

2. Korista korralikult ja loobu üleliigsest

Kolimine on hea põhjus kapid-sahtlid kriitilise pilguga üle vaadata. Kõik, mida pole enam tükk aega kasutanud, anneta või viska minema. Korralik koristamine aga tõstab teadagi kinnisvara väärtust ostjate silmis - kes tahaks jalaluumurruga riskides tuulata su pimedal ja koli täis keldris või pööningul?

3. Valmistu ostjate tulekuks

Säti toad niimoodi, et poleks piinlik, kui ostuhuviline sisse astub. Kui sa ei taha, et ostuhuvilised kiikavad kappidesse-sahlitesse, pane need lukku.

4. Vii peitu lemmikloomad ja selgita lastele toimuvat

Selgita lastele maja müügiga toimuvat ja kaasa nemadki kinnisvara müügi ettevalmistustesse - palu neil näiteks oma toad ära koristada ja üleliigsetest mänguasjadest loobuda. Majuta lemmikloomad nii, et ostuhuviliste käimised neid võimalikult vähe häiriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles