Vaata, millest kodus lahutuse järel kindlasti vabaneda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahutus on kahtlemata raske protsess, aga kui hullem juba möödas ja sina oled see, kes jääb pidama teie kunagi ühisesse kodusse, oleks arukas teatud esemetest vabaneda, et eluga täielikult edasi minna.

ElleDecor soovitab.

Tema asjad
Kahtlemata võtab eks väljakolides kaasa need endalekuuluvad esemed, mida ta oluliseks peab. Pahatihti aga jääb väljakolijast maha hulk esemeid, mida ka mahajääja ei soovi. Vabane neist! Kuni need päevast päeva su nina all on, on võimatu oma eluga edasi liikuda.

Madrats
Tundub kindlasti ebapraktiline samm, aga madratsisse on talletunud liiga palju ajalugu: mälestused seksist, kaisusmagamisest, ühistest vestlustest ja vaidlustest, telerivaatamistest. Pane tähele, et kui teed otsuse madrats uue vastu vahetada, tunned end silmapilkselt paremini.

Mälestusesemed
Ei, neid ei pea ära viskama, aga pildid eelmisest elust pole põhjendatud ka siis, kui sinuga jäävad elama eelmise suhte lapsed. Fotod isast ja emast käsikäes võivad lastel olla vaatamiseks nende toas, muud mälestusesemed panipaigas, aga kindlasti ei pea endise kaasaga seotud fotod, suveniirid ja muu säärane olema kõigile vaatamises elutoas või sulle igapäevaseks kibedaks meenutajaks magamistoas.

Mälestused jäävad meiega nagunii, valusamaid neist pole vaja endale lakkamatult meelde tuletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles