Galerii: Kristiinesse kerkib eriti uhke haljasalaga kortermaja

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merko ehitab Kristiinesse kortermaja, mille haljasala saab olema kortermaja kohta haruldaselt suursugune.

Aadressile Sõpruse 33 ehitatava kortermaja pärliks ongi arendaja hinnangul privaatne rikkaliku haljastusega sisehoov, mis lubab suisa kesklinnas nautida rohelust ja hubasust. Igal korteril saab olema oma terrass, lodža või rõdu.

Siseviimistluse osas teeb firma koostööd Interstudioga, mis pakub korteritele viimistluspakette – tulevane korteriomanik, kes teeb ostuotsuse enne järgmise aasta aprilli, saab oma kodu kujunduses päris suurel määral kaasa rääkida.

Sõpruse 33 müügijuht Almar Otter ütleb, et kui aastapäevad tagasi kirjutas 1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter, et uusehitised on igavad, siis loodab Merko, et juba varem Sõpruse puiestee äärde kerkinud kaks kortermaja ja praegune projekt kummutavad selle väite. «Viimase puhul võiks eraldi välja tuua hoone aedlinnapoolse haljasala, kus ei ole ainult tavapärane lasteala, vaid jätkub ruumi ka täiskasvanutele,» räägib Otter.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles