Mida su magamistoa värv sinu kohta ütleb?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruun magamistuba.
Pruun magamistuba. Foto: SCANPIX

Seinavärvi valik on enamat kui lihtsalt meeldiv värv - väidetavalt räägib eriti magamistoa seinte toon nii mõndagi selle kohta, kes sa oled.

Kollane
Sinu hommik on keskpäev ja kella järgi su elu päris kindlasti ei käi. Sul pole aimugi, miks inimesed kuke ja koiduga ärkamist jumaldavad, sest sinu elu käib peamiselt õhtul ja öösel. Sama kehtib oranži kohta.

Valge
Sa jumaldad kvaliteetset ööund. Kui teised leiavad, et valge on kõle ja tühi ega sobi magamistuppa kuidagi, oled sina eriarvamusel. Valge ja vähese sisustusega magamistuba on ideaalne ruum, kus oma mõtted välja lülitada ja lihtsalt puhata. Igavuse vältimiseks võid lisada mõne üksiku värvilaigu, aga liialdama sa sellega juba ei hakka.

Tumesinine
Sul on kõige kohta oma arvamus, mida sa ei püüagi enda teada hoida. Sulle meeldib kange kohv (ei mingit koort ja suhkrut) ja annad inimestele hinnanguid nende koduse raamatukogu põhjal. Sinine magamistuba on sinu iseloomu julge jätk ja see meeldib sulle. Sest miks peaks elu hallides toonides mööda saatma?

Beež
Sa armastad inimestele rõhutada, et ei ole nõudlik: enda hinnangul sa lihtsalt tead, mis sulle meeldib ja mida saavutada tahad. Õiget värvitooni oma magamistuppa valisid sa aastaid, sest varem ei leidnud sa tooni, mis meenutaks täpselt seda ideaalset lattet, mida ühel suurepärasel hommikul Pariisis jõid.

Hall
Sinu magamistoa sisekujundus sündis ühest pildist, mida Pinterestist nägid. Sulle meeldib sisustamine, aga sa ei katseta uisapäisa, sest tahad minna kindla peale välja. Seetõttu sobivad sulle ideaalselt Pinteresti ideefotod juba olemas olevatest kodudest.

Sinine
Magamistoa seinte värvi valimine võttis sul aega viis sekundit. Mis siin ikka mõelda, sinine on ju alati su lemmikvärv olnud. Sa olid enda vastu aus nagu sa üleüldiselt alati kõiges oled. Oled tüüp, kes päris kindlasti ei võta elu liiga tõsiselt.

Pruun
Sul on tohutu raamatukollektsioon, lapsepõlves sa sisuliselt elasid raamatukogus. Sinu magamistuba meenutab sulle kangesti kabinett-raamatukogu, millest salamisi aastaid unistanud oled, milleks aga kodus sugugi ruumi ei leidu.

Roheline
Sa ei unusta iialgi tänukirja kirjutamast, sul on tohutu kogus salle ja sa tead täpselt, millist veini õhtusöögi kõrvale tellida. Sa oled läbinisti täiskasvanu, usaldusväärne sõber, kelle poole teised nõu küsimiseks pöörduvad. Aga su magamistuba tõestab, et sa pole läbinisti tõsine ja igav. 

Roosa
Kui see oleks ühiskondlikult vastuvõetav, võõrustaksid sa külalisi alati oma magamistoas. Sa oled äärmiselt seltskondlik inimene, kes elab pidude, ühiste lõuna- ja õhtusöökide nimel. Sinu roosa magamistuba meenutab sulle õnnelikke teismelisaastaid, kus seltsielu oligi vaat et ainus, mille pärast muretseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles