Fotod: uued korterid ajaloolises Kadrioru hoovimajas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brave Kapital renoveeris Narva mnt 46 kinnistul asuva 15 korteriga ajaloolise hoovimaja ja kolme kuuga leidsid kõik sealsed korterid uue omaniku.

 Juugendstiilis Narva mnt 46 maja asub sisehoovis.  Ajaloolise maja ehitamise algatas 1911. aasta 8. märtsil Eesti Evangeeliumi Naisõpetajate Hooldamise Selts. Projekti kohaselt alustati kahekorruselise kivist elumaja ehitamist. Hoone projekteeris arhitekt Otto Schott, keda peetakse Eesti arhitektuurimaastiku üheks prominentsemaks arhitektiks. 2011. aastal hoone uuendati ja 2014. – 2015. aastal renoveeriti kõik majas olevad korterid.

Kinnisvarabüroo Nordic Brokers leidis kolme kuu jooksul kõigile täielikult renoveeritud Narva mnt 46 korteritele uued omanikud.   Nordic Brokers’i partneri Andrus Viksi sõnul toetas müügitulemust lisaks heale asukohale ja ajaloole Narva mnt 46 korterite kõrged laed, parkimiskohtade ja panipaikade olemasolu. «Mitmed korterid soetati uute omanike poolt investeerimise otstarbel. Osasid kortereid on võimalik üsna pea leida üüriturult,» lisas Viks.

«See kinnitab, et nii kodumaistele kui ka välisinvestoritele on Tallinna  kinnisvaraturg jätkuvalt koht, kuhu soovitakse investeerida,» kinnitas Viks.

Vaata pilte - näidiskorteri sisustas Deco House sisustussalong. Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles