Tartus pälvis septembris enim tähelepanu kesklinna korteripakkumine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arco Vara

Arco Vara Tartu objektidest tunti möödunud kuul ettevõtte koduleheküljel enim huvi kesklinnas asuva 2-toalise korteri vastu.

Korter asub kesklinnas, Raekoja platsist 200 meetri kaugusel 2006. aastal ehitatud majas. „Maja on praktiliselt uus, väga heas korras. Juba siis, kui hoone valmis, vahendasin sellesse kortereid ja ostjad olid rahul. Eriti meeldis kõigile lifti olemasolu, sest Tartus on väga vähe viiekordseid liftiga maju,“ kommenteeris Arco Vara Tartu esinduse maakler Marge Saaremets.

Korteri seisukord on hea, toad paiknevad eraldi. Köögi, koridori ja tubade põrandatel on tammeparkett, seinad värvitud. Vannitoa viimistluses on kasutatud keraamilist plaati, pesemisvõimalus mullivannis, ruumi soendab põrandaküte.  Korteri hinnas sisaldub köögimööbel ja -tehnika. Korteris on suur ja avar rõdu (18 m²), mille saab sulgeda klaasist lükandustega.

Majas on palju üürikortereid, hoonet haldab korralik ühistu, trepikoda hoitakse lukus. „Hind on võrreldes Raekoja platsi ja praegu ehitatavate korteritega siiski soodsam.

Kui ostjaks saab investor siis ta vaatab, et toad oleks eraldi ja köögimööbel ja tehnika sees. Nii on tal lihtsam üürnikku leida ja vähem mööbli peale kulutada,“ selgitas Saaremets. Maja all on parkla kindlate parkimiskohtadega, kuid sellel korteril kahjuks parkimiskoht puudub. Teiselpool Raatuse tänavat on siiski suur tasuta parkla, kus õhtuti on kohti piisavalt.

Rohkem infot objektist leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles