Telliskivi Loomelinnak pälvis Kinnisvara Liidu tuunustuse

Juuli Laanemets
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Jussi võtab auhinna vastu Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli käest.
Jaanus Jussi võtab auhinna vastu Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli käest. Foto: Corpore

Telliskivi Loomelinnaku asutaja ja tegevjuht Jaanus Jussi pärjati väärika auhinnaga, millega tunnustatakse neid, kes aasta jooksul silmnähtavalt ja positiivselt on mõjutanud kinnisvarasektori arengut.

Telliskivi Loomelinnaku tegevjuht Jaanus Juss ütles saadud auhinda kommenteerides, et nad pole klassikalises võtmes kinnisvaraarendajad. «Tore, et keegi märkas meie tegemisi. Oma tegevusi planeerides pole me püüdnud midagi saada, pigem ajame oma asja, nina maas, sooviga oma visiooni ellu viia. Oleme justkui aedniku rollis, see aed sirgub ise, püüame kõrvalt lihtsalt kobestada ja väetada, et keskkond võiks edasi kasvada,» kirjeldas Juss linnaku arengut. «Teenuste arendamise poolelt püüame rohkem meelelahutust pakkuda. Oleme aastatega õppinud, et see, mis meile väärtust toob, on loov kogukond, mitte keskkond ise. Nõnda keskendume kogukonna loomisele, seega lähteülesanne on teistmoodi – lähtume soodsate tingimuste loomisest ja jääme lootma, et see kogukond siia tekiks. Loomelinnak on elav organism, ta areneb orgaaniliselt ning milliseks see muutub näiteks viie aasta jooksul, seda suunavad linnaku kliendid.»

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektor Tõnis Rüütli sõnul leidis žürii, et Telliskivi Loomelinnak on ära teeninud väärika kinnisvara guru tiitli, kuna on suutnud vana, inetu ja lagunenud nõukogudeaegse tootmiskompleksi muuta atraktiivseks keskkonnaks, kus on võimalik meeldivalt aega veeta ning toimub nii äri- kui ka loometegevus. «Kõnealune piirkond on tuntud ja armastatud nii kohalike kui ka välismaalaste seas. Telliskivi Loomelinnak paistab silma sellegi poolest, et 2014. aasta lõpus avati linnakus Vaba Lava, mis on Tallinna esimene uus teatrihoone pärast Eesti Vabariigi taasiseseisvumist,» lisas Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles