Harjumaal vaadati oktoobris enim mereäärset Kloogaranna eramut

, Venekeelse maaklerteenuse juht, Arco Vara
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja mere ääres. Adruvahi, Kloogaranna
Maja mere ääres. Adruvahi, Kloogaranna Foto: Arcio Vara

Arco Vara koduleheküljel olevatest objektidest tunti oktoobrikuus enim huvi palkmaja vastu Harjumaal, Kloogarannas,  vahendab ettevõtte venekeelse maaklerteenuse juht Maksim Makejev.

Kloogaranna piirkond on alati silma paistnud kauni loodusega – võimsad männid ja liivarand on paljudele nagu unustuste paik elamiseks ning puhkamiseks, kuhu Tallinnast jõuab tänasel päeval nii auto kui ka ühistranspordiga suhteliselt kiiresti. Sinna viib uue asfaltkattega maantee, samas pääseb ligi ka rongiga. Eestis ei ole ühtki teist sellist paika, kus saaks rongiga piltlikult öeldes otse randa sõita.

Kõnealuse palkmaja ja selle juurde kuuluva sauna on kavandanud arhitekt Allan Strus, saavutades võrreldes masstoodangust tuntud palkmajadega oluliselt väärtuslikuma ja omapärasema tulemuse.

Kinnistu paikneb Ranna kinnistute asumis ja piirneb merega. Kinnistul paikneb aastaringset elamist võimaldav 246,7 m² palkmaja ja 77 m² eraldi asetsev palkidest saunahoone. Mõlemad hooned on rookatusega. Maja köetakse soojust salvestava kaminaga, lisaks elektriküte. Saunas on puuküttega ahi ja kamin. 

Maja sobib aastaringseks elamiseks inimesele, kes hindab ühtaegu nii kaasaegseid mugavusi, mere lähedust kui ka linnakärast eemal olekut. Loomulikult sobib selline eramu ka üksnes suvitamiseks.

Palkmaja müüakse sel põhjusel, et praegused omanikud elavad peamiselt välismaal ega kasuta seda kuigi palju.

Elamu kaugus Tallinnast on 38 km, Keila linnast 15 km, Paldiskist 9 km. Läheduses asuvad Niitvälja Golf, Niitvälja Ratsabaas ja Laulasmaa Spa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles