Petetud naine müüs paari ühise kodu salaja maha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisel õnnestus paari ühine kodu müüa kõigest paari nädalaga.
Naisel õnnestus paari ühine kodu müüa kõigest paari nädalaga. Foto: SCANPIX

Kui Laura Arnolds avastas, et tema mees on talle juba mõnda aega sarvi teinud, sattus ta nii suurde raevu, et müüs paari ühise kodu salaja maha.

42-aastane britt Laura ootas, mil tema 44-aastane petisest abikaasa Craig New Yorki ärireisile lendas, pani nende ühise kodu müüki, pakkis asjad ja vahetas lukud, kirjutab Daily Mail.
Kui Craig lähetuselt tagasi jõudis, avastas ta, et ei pääse enam omaenda koju, kus pealekauba mingil põhjusel kuus tudengit elutoas aega veetsid.

Kahe lapse ema Laura raevul oli lihtne põhjus: mõni aeg varem oli ta mehe telefonist leidnud sõnumid, mida ei saanud kaheti mõista – Craigil oli armuke.
Otsus kodu müüki panna tuli kärmelt ja maja sai müüdud kõigest kahe nädalaga. «Ma sain seda teha, sest kõik laenuga seonduv oli minu ja mu vanemate nimel. Miski ei takistanud mind müümast,» ütleb Laura, kes on otsusega endiselt rahul.

Craig tunnistab, et talle tuli kõik täieliku šokina. «Tulin New Yorgist ja vaatasin, et majas tuled põlevad ning telekas mängib. Imestasin veel, et Laura nii hilja, 11 ajal õhtul, talle mitteomaselt endiselt ärkvel on,» meenutab mees.
Uksele tagudes tuli seda avama aga tudengieas hipi, kes selgitas talle, et maja on müüdud. Küsimise peale lasi uus elanik Craigi sisse, kus mees võis oma silmaga veenduda, et nii naine, lapsed kui ka naisele kuulunud sisustus oli majast kadunud. «Alles oli toolide ja laua komplekt, mille mu kadunud isa mulle jättis, minu golfivarustus ja retroraadio, mida Laura alati vihanud oli,» räägib Craig.

Mees loodab samas, et võib-olla aitab nii suurejoonelise võidu saavutamise Laural rahuneda ja naine annab nende suhtele uue võimaluse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles