Galerii: Padisel otsib uut omanikku omapärane auhinnatud maja

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Padisel müüakse modernse disainiga maja, mis aastaid tagasi on saavutanud parima puitehitise konkursil auhinnalise koha.

Auhinnatud elamu on valminud arhitekt Indrek Allmani käe all ja võitnud Eesti parima puitehitise konkursil aastatel 1997-2003 eripreemia. 

Omapärase maja esimesel korrusel asub läbi kahe korruse äärmiselt avar elutuba koos köögiga. Samast pääseb suurele terrassile. 
Samal korrusel paikneb ka suur kodune kinotuba, millest alglselt pidi saama kontor. Lisaks on sel korrusel veel kaks magamistuba ning puuküttega saun koos duširuumiga.

Teisel korrusel asub magamistuba ning mahukas garderoob. Mõne astme võrra kõrgemal asub ka suur magamistuba koos vannitoaga.

Padise keskus on hoonest kõigest 500 meetri kaugusel, poodi, lasteaeda ja kooli jalutamiseks kulub vaid mõni minut, samas on elupaik piisavalt eraldatud ja naabritega pistmist pole. 

Rohkem infot pakkumise kohta SIIT! 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles