Salaja kohutava vaatega kodu ostnud mees ajas kallima endast välja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Populaarses kinnisvarasaates osalenud paari suhtesse tekkis tohutult pingeid, kui üks osapool teisega aru pidamata ostis ebasobiva maja, mille akendest tagatipuks avaneb vaade valmivale krematooriumile. 

Suurbritannia populaarses tõsielusarjas «Honey I Bought the House» osalenud Andrew ja Michael teadsid, et neil on tulevasest ühisest kodust erinev nägemus, aga ei osanud aimata, et asi nii hapuks läheb, kirjutab Daily Mail. 

Andrew igatses maalähedast kodu, Michael seevastu midagi modernset. Saate sisu näeb ette, et paari üks pool valib kolme nädala jooksul välja sobiva kodu ja ostab selle ära. Selle aja jooksul ei tohi oma partneriga kordagi suhelda. Selle paari puhul valis saatetiim majaostjaks muretu ellusuhtumisega Michaeli ja jättis iga sammu kalkuleeriva Andrew ärevusega ootama, milline on lõpptulemus. 

Nagu arvata võis, ei olnud lõplik valik kooskõlas Andrew ootustega: tegu on kaasaeegse sisustusega majaga, mille köök on väike. Maja ise asub kilomeetreid eemal piirkonnast, mille Andrew ideaalsena välja oli valinud. Nagu sellest veel vähe  oleks: magamistoast avaneb vaade valmivale krematooriumile. 

Kui Andrew lõpuks maja nägi, oli ta esiotsa endast täiesti väljas. «Ainus ruum, mis mulle siin meeltmööda on, on vannituba. Köögis on vähe ruumi, söögituba puudub täielikult. See on liiga kaasaegne. Vaade krematooriumile rikub kõik ära,» kurtis mees.
Pikapeale oli ta siiski valmis Michaeli valikuga leppima, tõdedes, et muudatuste abil on sellest ilmselt võimalik kodu kujundada.

Kas sina oleksid valmis laskma partneril sinu sõnaõiguseta kodu valima? Kas teie maitsed kattuvad? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles