Kaheksa erakordset leiutist aastast 2015, mis meie elu mõnusamaks muudavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainerid mõtlevad pidevalt välja vidinaid, mis meie elu  mõnusamaks muudavad -  valisime välja mõned ägedad asjad aastast 2015.

1. Inimestele reageerivad päevavarjud

Foto: HQ ARchitects/Facebook

HQ Architects tuli välja omapärase linnalahendusega - Jeruusalemma südamesse kerkisid valgustusega lillekujulised päevavarjud, mis avanevad iseenest siis, kui lähedal on inimesed.

Foto: HQ ARchitects/Facebook

2. Laste kavandatud mänguasjad IKEAS

Foto: Kuvatõmmis videost

Rootsi sisustushiid lasi sedapuhku mänguasjade kavandid luua sihtgrupil: lapsed joonistasid, Ikea viis ellu. Like!

3. Seinaaed

Foto: Promopilt

Taimi tahaks tuppa küll, aga pole, kuhu panna? Disainer Kim Fisher on välja mõelnud erilised seinale kinnitatavad stiilsed taimelavad.

4. Legosussid

Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Klotse jalga astuvate vanemate karjeid ja palveid on legotaevas kuulda võetud ning mänguasjatootja tegi probleemi lahendamiseks spetsiaalsed sussid.

5. Pesumasin hajameelsetele

Foto: Samsung

Teate küll seda tunnet, kui olete omast arust kogu pesu kokku korjanud, masinasse toppinud, selle käima lülitanud ja siis ilmub kusagilt see unustatud üks must sokk? Samsung tegi pesumasina Samsung WW8500 AddWash, kuhu saab unustatud pesutükke lisada ka pesutsükli keskel.

6. Kallistamismadrats

Foto: Cuddle Mattress/Facebook

Voodis kallistajail kipub magades selg halba asendisse jääma, niisiis tegi Cuddle Mattress spetsiaalse madratsi, mis lubab külje peal magajaile ja voodis kallistajaile mõnusamat und.

7. Käekotti mahtuv lapsekäru

Foto: Youtube

Kokkupandavat käru teavad ilmselt kõik lapsevanemad, kuid GB Pockit Stroller peaks olema maailma kõige väiksem kokkupandav käru: vaid sekunditega saab selle suurema käekoti mõõtu kandekotti kokku panna. Lubaduste kohaselt peaks taoline kott kergesti mahtuma näiteks lennuki ülemisse pagasiriiulisse.

8. Šokolaadiviilud

Foto: Bourbon.jp

Viilutatud juust on olemas, nüüd on lõpuks kohal ka viilutatud šokolaad: jaapani firma Bourbon tõi turule šokolaadiviilud, mis sobivad hästi nii saiale kui kookide dekoreerimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles