Kahe lapse isa ehitas päästepaadist kahe magamistoaga ujuvkodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanaliäärne elu Londonis.
Kanaliäärne elu Londonis. Foto: SCANPIX

Unistad võimalusest oma kodu kaasa võtta ja liikuda, kuhu süda lustib? See mees unistas ka. Ja ehitas seepärast endale pisikese kodu otse vanasse päästepaati.

36aastane kahe lapse isa Simon White ostis 1980. aastatel valmistatud paadi lihtsa põhjusega: ta tahtis oma elu ja tööd paremas tasakaalus hoida ja võimalust ringi rännata, vahendab Daily Mail.

Kuue kuuga paadist kodu ehitanud mees peatub nüüd põhiliselt Bristoli sadamas, kus maksab sadamamaksuks 2000 naela aastas – see on köömes võrreldes korteriüüriga, mida ta samas kandis elades tasuma pidi.

Päästepaadist ehitatud pisike kodu pole aga sugugi kehv: seal on olemas vesi, tualettruum, puuküttega ahi, tilluke köök ja suisa kaks magamistuba, kui neid tillukesi kambreid toaks võib nimetada.

«Paadis elamine on suurepärane. Vesi mõjub mulle kuidagi väga rahustavalt. Mul on tunne, et elan täiel rinna oma unistust. Mul on tohutult vedanud, et seda teha saan, ja tahaksin julgustada teisigi inimesi oma unistusi järgima,» ütleb Simon. Tema hinnangul ei peaks inimesed rabama terve elu täiskohaga tööd, et siis pensionile minna ja surra. «Ma parem elan natuke rohkem ja töötan pisut vähem,» ütleb mees.

Vaata fotosid väga huvitavast kodust SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles