Tallinna tikutopsid: mis maksab minikorter Tallinnas?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurima kinnisvaraportaali kv.ee kuulutusi lapates selgub, et pealinna odavaim mikrokodu asub Põhja-Tallinnas. Mikrokodusid (kuni 25m2) pakutakse pealinnas müügiks aga koguni 165 korral.

Foto: KV.EE

Tallinna väiksem mikrokodu paistab piltide järgi küll üsna trööstitus seisus olevat. Elektriküttega korter Põhja-Tallinnas Kaluri tänaval on 7.7 m²  suurune, korteris asub ka dušš, ning kuulutus rõhutab, et uks ja aken on vahetatud. Korter maksab 7200 eurot, selgub müügikuulutusest.

Foto: KV.EE

Möbleeritud ja renoveeritud mikrokorter Lasnamäel maksab 24 900 eurot - tegemist on 15,6m2 suuruse kaasomandiga 17-korruselise tornmaja viimasel korrusel.

Mida kesklinnale lähemale, seda rohkem mikrokodu eest maksta tuleb - minikortereid pakutakse ostmiseks Kalamajas ja Pelgulinnas, aga ka kesklinnas ka Kadriorus. Kõige kallim pealinna minikorter on ilmselt vanalinna serval uusarenduses Mere pst.8 asuv mikroloft - 24m2 suuruse kaasaegse lofti eest tuleb välja käia 92 900 eurot.

Foto: KV.EE

See-eest lubatakse 4-meetriseid lagesid, duširuumi ja kööginurka ning ideaalset võimalust hilisemalt teenida tulu turistide lühiajaliselt majutuselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles