Aasta kokkuvõte: vahvad kodud, mida näitasime aastal 2015

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avaras ja valges elutoas, mis täidab mitut ülesannet, on mugav sohvanurk, kuhu mahub lahedasti kogu pere. Diivani muudavad mõnusaks eriilmelised padjad, valgetelt seintelt tõusevad esile raamitud sõnumitega pildiriiulid.
Avaras ja valges elutoas, mis täidab mitut ülesannet, on mugav sohvanurk, kuhu mahub lahedasti kogu pere. Diivani muudavad mõnusaks eriilmelised padjad, valgetelt seintelt tõusevad esile raamitud sõnumitega pildiriiulid. Foto: Juta Kübarsepp/erakogu

Koduportaal toob teieni veelkord mõned kodud, mida tänavu näitasime.

Foto: Juta Kübarsepp/erakogu

Palju tähelepanu pälvis kindlasti ajakirja Kodu&Aed konkursil Eesti 2015 kaunima kodu konkursil kõige kaunimaks pärjatud Anna Lutteri ja Algo Eskla noore pere 3-toaline kodu Kurtnas, harilikus 1960ndatel ehitatud kortermajas.

Foto: Kodu&Aed

Konkursi Kodu Kauniks 2015 publiku lemmiku tiitli võitis Kertu Lääne ja Rauno Troosti kodu Pelgulinnas- ka nende kodu sünnilugu ilmus meie portaalis.

Foto: Kodu&Aed

Moekunstnik Marilin Sikkal rääkis meile, kuidas nad maakodus Läänemaal naabri poolt ära visatud vanad uksed üles korjasid, taastasid ja ette panid ning lõppkokkuvõttes koguni Eesti stiilseima kodu preemia teenisid. Tema stiilse kodu sünnilugu saad lugeda siit.

Foto: Tairo Lutter ja erakogu

Nelja aastaga kujundasid Rene Mitt ja Anne-Ly Gross-Mitt unarusse jäänud Suurupi alumise tuletorni hoonetest Eesti kõige kaunima muinsuskaitseobjekti. Eesti tänavuse kõige kaunima muinsuskaitseobjekti lugu saab lugeda siit.

Foto: Erakogu

Kirjutasime ka disaini hindava noore pere kodust Kalamajas, kus leidub nii Skandinaavia ja Eesti disaini ning leide vanakraamikauplustest. Lugu saab lugeda siit.

Foto: Erakogu

Üks kõige südansoojendavamaid lugusid pärineb Hiiumaalt: viisteist aastat olid Hiiumaal Reigis asuva Veskimäe talu aknad kurvalt pimedad, nüüd aga tõuseb aga korstnast taas suitsu ja õuemurul jooksevad ringi Üksväravate muusikutepere kolm põnni. Perekond Üksvärava lugu talu taastamisest saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles