Facebooki bossi Zuckerbergi turvameetmed vihastavad mehe naabreid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Zuckerberg.
Mark Zuckerberg. Foto: SCANPIX

Facebooki looja ja boss Mark Zuckerberg on välja vihastanud oma naabrid, sest tema suurejoonelised turvameetmed põhjustavad ümberkaudsete majade elanikele probleeme. 

Nimelt pole naabrid rahul sellega, et Marki turvameeste maasturid hõivavad suure osa San Francisco Liberty Hilli headest parkimiskohtadest, vahendab Daily Mail. 

Pahased naabrid on oma nördimuse väljendamiseks koostanud avaliku pöördumise, millega ootavad liituma kõiki teisi Liberty Hilli elanikke, kellele Zuckerbergi turvameeskond meelehärmi on põhjustanud. 

"Me elasime üle väga pikale veninud renoveerimistööd, sellega kaasneva lärmi, tolmu ja tänava blokeerimise, aga nüüd on meie mõõt täis. Me kõik elame kauni pargi servas, mis meelitab siia kohale paljusid inimesi, nii et parkimiskohtadega pole meil asi kunagi kiita olnud, aga nüüd hoiavad Zuckerbergi turvamehed mitut kohta pidevalt ja seadusevastaselt oma maasturitega kinni," seisab kirjas. 

Zuckerbergi perekonna esindaja jällegi aga väidab, et kõik olevat legaalne. 

See pole esimene kord, mil Zuckerberg naabritega jageleb. Needsamad eelpoolmainitud renoveerimistööd tekitasid naabrites tugevat pahameelt juba 2014. aastal ja ikka parkimiskohtade pärast: nimelt maksnud Zuckerberg toona inimestele, et need ööbiksid maja lähedusse pargitud autodes ja hoiaksid sedasi kohti ehitustööliste masinatele. 

2015. aastal esitas Zuckerbergi vastu kaebuse tema California-kodu naaber, kes müüs mehele tüki oma krundist tingimusega, et Zuckerberg aitab naabril sulanduda Silicon Valley eliitseltskonda, aga ei pidanud siis oma sõna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles