Nupukas newyorklane rajas oma aeda lumeonni ja pakkus seda ööbimiseks Airbnb's

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winter storm Jonas burries New York recorded as the second biggest Snow storm in New York City history. (Photo by Louise Wateridge / Pacific Press)/PACIFICPRESS_1300.0477/Credit:Wateridge / Pacific Press/SIPA/1601251351
Winter storm Jonas burries New York recorded as the second biggest Snow storm in New York City history. (Photo by Louise Wateridge / Pacific Press)/PACIFICPRESS_1300.0477/Credit:Wateridge / Pacific Press/SIPA/1601251351 Foto: Wateridge / Pacific Press/SIPA/Wateridge / Pacific Press/SIPA

Kui elu pakub sulle sidruneid, pressi neist limonaad, võiks olla selle newyorklase elu moto: ta pööras USA põhjarannikut tabanud sajandi lumetormi enda kasuks, ehitas oma aeda Brooklynis lumest iglu ja pakkus soovijaile 200 dollari eest eksootilist ööbimisvõimalust Airbnb's, kirjutab Daily Mail.

Mees rõhutas iglu looduslikkust ja käsitöist päritolu, koguni lambid ja veekindlad padjad oli ta lumeonni tarinud – paraku võttis Airbnb mehe eksootilise ööbimiskoha oma nimekirjast maha. Nüüd tuleb neil, kes iglus ööbida tahavad, siiski Gröönimaale Ilulissati sõita. Vaata pilte mehe lumeonnist siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles