Mees sai tõsiseid vigastusi, kui tema kodus plahvatas külmik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmkapp.
Külmkapp. Foto: SCANPIX

Kui ühes eramaja köögis plahvatas külmik, tekitas see majaperemehele tõsiseid vigastusi ning laastas korralikult kogu elamist.

Briti mees, 54aastane Robert Antill ütleb, et tema elu päästis plahvatuse hetkel õnnelik juhus - ta põlvitas parasjagu, vahendab Daily Mail. Seisnuks ta püsti, lõppenuks asi päris kindlasti palju hullemini. 

Plahvatuse tohutu jõud rebis lisaks külmkapi enda uksele eest kolm siseust, kergitas köögi lage ja jättis seintesse augud. Robert ise sai korralikult  kriime ja sinikaid, kui külmiku uks teda riivates ruumi teise seina lendas. 

Roberti 17aastane poeg oli juba päeval isale teada andnud, et nende üheksa aastat vana külmik ei tööta. Elektrikuna töötav Robert soovitas lapsel asi sinnapaika jätta ja  lubas asjaga tegeleda, kui ta koju jõuab. Seda mees tegigi, kuid jõudis vaid külmiku kaitset kontrollida, kui toimus plahvatus, mis laastas elamist ja kõik kohad toitu täis pillutas.

Robert ütleb, et kunagi varem pole neil külmikuga probleeme olnud ja mis kohutava plahvatuse põhjustas, on hetkel ebaselge. Külmik on saadetud ekspertiisi ja tulemused pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles