Parimad meisterdajad selgunud: vaata, millised on konkursi «Ise tehtud, hästi tehtud» võidutööd

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rando Purge.
Rando Purge. Foto: Rando Purge

Postimehe koduportaali ja Fiskarsi esindajate ühine žürii valis välja konkursi «Ise tehtud, hästi, tehtud» võitjad.

Foto: Rando Purge

Rando Purge meisterdatud diivanilaud võitis nii žürii kui ka paljude lugejate südame - kiiduväärt on nii tehniline teostus kui idee, samuti väärivad märkimist kvaliteetsed fotod ning tööprotsessi kirjeldus. Rando oli võidu üle rõõmus - selgub, et tegemist on mehega, kes kõik kodus ise teeb. «Väga tore, et minu nokitsemisest paljud inimesed osa said. Olen väga suur isetegija - kõik, mis võimalik, alustades väikestest asjadest nagu elektroonika parandus kuni korteriremondini välja teen oma kätega,»  rääkis mees. Hetkel tema suuremaks talveprojektiks on 1981a. Honda mootorratta ümberehitamine. «Loodetavasti kevadeks on Eesti teedel üks harukordne kaherattaline isend juures,» lubab mees.

Foto: Liisi Mänd

Postimehe koduportaali ja Fiskarsi esindajate ühine žürii valis võitjate hulka ka üürikodu omanäoliseks muutnud Liisi ning käsitöötegija Reene. «Tore on näha, kui andekad ja nutikad inimesed oma kodu kaunistamisel on. Eriti põnevad on kõik puu- ja käsitöölahendused. Loodetavasti aitavad Fiskarsi tooted võitjatel veelgi rohkem oma loovust näidata,» kommenteeris Fiskarsi esindaja Virge Teets.

Foto: Reene Mägi

Eriauhinna nutikate lahenduste eest saab põnevat maaelu ja isetegemise blogi pidav Kairi.

Foto: Kairi Säinas.

Lugejate lemmikuks osutus Kate-Riine nööpidest meisterdatud peegliraam.

Foto: Kate-Riine Suviste

Aitäh kõigile meisterdajatele, võitjatega võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles