Tähepanu! Avanes võimalus kolida Valgesse Majja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge maja koopia Texases.
Valge maja koopia Texases. Foto: John Daugherty, Realtors in Houston, Texas.

Tõsi, selleks et sinna kolida, peab soovijal olema tagataskust võtta vähemalt 5,9 miljonit dollarit ja maja ise ei asu mitte Washingtonis aadressil 1600 Pennsylvania Avenue, vaid hoopis Texases.

Tegemist on Texase kuberneri Ross Sterlingi tellimusel 1920.aastal ehitatud koopiaga presidendi kuulsast residentsist, kirjutab Wall Street Journal. Sarnased on kaks hoonet pigem väliselt, kuid Texase hoone viisteist vannituba, üheksa magamistuba, raamatukogu ja ballisaal, ka hiiglaslik ruum hunnitu merevaatega: maja täidab luksust hindava ostja kõik soovid.

Maja praegune omanik, arst Marcos Masson ostis häärberi kolme aasta eest 3,2 miljoni dollariga ning kulutas täiendavalt 1,5 miljonit ümberehitusteks - nüüd võib maavaldus koguni isikliku rannaga uhkeldada. Vaata kaunist galeriid, kuidas Valge Maja koopia välja näeb, müügikuulutusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles