Video: spetsialist juhendab, kuidas müüa kinnisvara kallimalt ja kiiremini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KV.EE turundusjuht Kristiana Põld.
KV.EE turundusjuht Kristiana Põld. Foto: Kuvatõmmis videost

Kinnisvaraportaali KV.EE turundusjuht Kristiana Põld räägib, millist nõu annaks tema inimesele, kes tahab oma kinnivara müüa.

Kristiana kinnitab, et kinnisvara müügi puhul tagab edu kuulutuse hea sisu, eriti pildid. Kui kuulutus on hästi läbi mõeldud, jõuab müüja kiiremini tehinguni ja saab pakutava eest paremat hinda küsida. Vähemoluline pole ka õige kuulutamiskoha valik.
«Kuulutus tasub panna kõige populaarsemasse portaali. Loomulikult tuleb panustada piltidesse. Tänapäeval on inimeste harjumus paljuski piltuudised ja pealkirjad seal all. Kuulutusi ülesse pannes täida ära kõik lahtrid ning tutvu portaali nõuanneterubriigiga,» jagab ta näpunäiteid.

Ta kinnitab, et neid, kes kuulutuse vormistamisega vaeva on näinud, saadab kindlasti ka suurem müügiedu. «Oluline on see, et inimesed teaksid, mida nad saavad. Tuleb rääkida oma sihtgrupiga õiges keeles. Kui pakkuda midagi väga hea hinnaga, siis ilmselt ei ole sisu nii oluline. Kui soovitakse rohkem teenida, siis kindlasti tasuks panustada ka sisusse,» põhjendab turundusjuht.

Piltide olulisust ei saa kinnisvara müügikuulutuse puhul kuidagi alahinnata ja Kristiana kinnitab, et müüjad on sellest üsna hästi aru saanud. «Pildid on läinud palju paremaks. Oleme ise ka panustanud sellesse, et piltide vaadatavus oleks hea. KV.ee’l on keskmine mobiili vaatamise protsent 35 juures, mis tähendab, et suur hulk potentsiaalseid huvilisi vaatab tegelikult kinnisvarakuulutusi mobiilist. Mobiilis on ennekõike visuaal väga oluline, seega piltidesse tasub panustada,» ütleb ta.

Kuulutuse hea sisu aitab turundusjuhi sõnul päris kindlasti nii kiiremini kui kallimalt müüa.  «Potentsiaalseid huvilisi tuleb kiiremini, sest portaal filtreerib su esimesena välja.Teiselt poolt aitab see ka kallimalt müüa, kuna kodu ostes on inimene nõus mõned tuhanded eurod rohkem maksma, kui ta saab parema emotsiooni. Nii hinnas kui kiiruses aitab hea sisu kindlasti kaasa,» selgitab ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles