Veebruari vaadatuim korter köidab tähelepanu eelkõige asukoha ja planeeringuga

, vanemmaakler, Arco Vara Tallinna esindus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige vaadatum korter veebruaris asub aadressil Uuslinna 6
Kõige vaadatum korter veebruaris asub aadressil Uuslinna 6 Foto: Arco Vara

Arco Vara pakutavatest elamispindadest uudistati ettevõtte koduleheküljel möödunud kuul enim aadressil Uuslinna 6 valminud viiekordse elamu korterit, kirjutab Arco Vara vanemmaakler Marianne Puustak.

Kõnealuse kortermaja juures tasub kõigepealt ära märkida selle asukohta. Tegemist on Lasnamäe veerel paikneva asumiga, millest Kadrioru park ja KUMU paiknevad kõigest jalutuskäigu kaugusel. Lauluväljakuni on ca 700 meetrit ja mereni vaid kilomeeter.

Uuslinna tänavalt on hea ühendus igasse suunda, sealhulgas kesklinna, lennujaama, bussijaama, sadamasse, ning linnast väljuvatele maanteedele, mis teeb kiires linnaelus asjaajamise ning orienteerumise hõlpsaks.  

Hoone projekti autor on tunnustatud arhitekt Peeter Pere, kelle käe all valminud projekti võtmesõnad on esteetika, ökonoomsus ja efektiivsus.

Korterite planeering on seni saanud klientide kiidusõnade osaliseks. Projekteerimisel on ette nähtud kerge vaevaga eemaldatav või paigaldatav sein vastavalt soovile, kas eraldamaks või ühendamaks kööki ja elutuba.

Elamu esimene korrus on panipaikade ja parkimiskohtade päralt ning korterid algavad alates teisest korrusest. Kokku on valminud elamu neljale korrusele 20 kahe- ja kolmetoalist rõduga korterit. Korteri hinnas ja korteriomandi üldpinnas sisaldub igale korterile üks panipaik maja esimesel korrusel.

Maja kõrgematelt korrustelt avanevad kaunid vaated linnale, samuti merele ja sadamale. 

Energiatõhusus on normiks

Uuslinna 6 maja on projekteeritud B energiaklassi majaks.

Elamus on kaasaegne soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab tervisliku sisekliima. Süsteem hoiab seadistatud režiimi, mis tagab hea õhukvaliteedi energiasäästlikult. Lahendus toob kaasa sooja kokkuhoiu ja väiksemad soojaarved meetodil, kus soe, mida muidu ventileerimisega majast välja juhitaks, võetakse soojusvahetiga tagasi.

Küttesüsteemina on kasutusel vesipõrandaküte, mida saab reguleerida. Küttearvestus on küttemõõdiku järgi, korteri küttekulud arvestatakse vastavalt tema tarbimisele.

Korteritel on kolmekordsed puitalumiiniumaknad. 

Kommunaalkulude arvestamine ja esitamine on tehtud väga mugavaks – veemõõtjate, elektriarvestite ja küttearvesti näidud edastatakse haldusfirmale või ühistule kauglugemise teel.

Hetkel pakutakse Uuslinna 6 korterite ostjaile allahindlust 10 000€!

Tulge vaatama või küsige lisa marianne.puustak@arcovara.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles