Fotod: naine ehitas konteinermaja, mille sisemust peab nägema

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merekonteinermaja.
Merekonteinermaja. Foto: suburbanmen.com

Vanadest merekonteineritest elamute ehitamine pole mingi uudis - paari sellist on juba Eestiski näha olnud. Üks säärane aga üllatab oma planeeringu ja sisekujundusega. 

Kandalane Claudie Dubreuil töötab ehitusvaldkonnas, aga oma tõelisi erialaseid fantaasiaid ei saanud ta oma ametis kunagi realiseerida. Seega, kui avanes võimalus oma kodu ehitada, teadis naine, et sellest peab saama midagi erilist - merekonteinermaja, vahendab Suburbanmen. 

Tema entusiasm jahtus märgatavalt, kui selgus, et juba ettevõtet, kes konteineritele õigesse kohta akna- ja ukseavad sisse lõikaks, on põrgulikult raske leida. 

Lõpuks said neli konteinerit lõigutud ja oma kohale - sündis kahekorruseline elamu, mis sai peale laudise. Välisvoodrit naine esialgu ei soovinud, aga see oli ainus võimalus maja soojustada ilma, et sisemuses ruumi kaduma läheks. 

Interjööris on algupärast merekonteinerit aga nii mõneski kohas näha.

Vaata fotosid omapärasest majast Suburbanmeni kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles