Neli lollikindlat nippi, kuidas kodu puudusi osavalt peita

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba.
Elutuba. Foto: www.flickr.com

Kodu vajaks siit-sealt hädasti kohendamist, aga praegu pole raha või aega sellega tegelemiseks? Õnneks  saab paljusid puudusi kavalate nippidega  edukalt peita. 

Mida teha, kui radiaator seinal igapäevaselt silma riivab või kulunud diivan, mille väljavahetamiseks hetkel finantsi pole, ahastusse ajab? Peida need puudused lihtsalt ära, soovitab ApartmentTherapy. 

1. Peida värviga

Kui näiteks radiaator kohutavalt kole tundub, võõpa see sama tooni nagu sein selle ümber või taga. Kõik häirivad elemendid toas võib üle käia värviga, mida selles ruumis kõige rohkem leidub.

2. Kasuta mustreid

Kui probleemiks on näiteks diivan või oma aja ära elanud aken, kasuta mustreid: viska diivanile suure ja kireva mustriga padjad, riputa akende ette võimsad, silmatorkavad kardinad. Kulunud mööblitükid ja interjöör selle taustal jäävad märkamatuks.

3. Valgusta väärtuslikku

Kui ühes seinas värv koorub, suuna lambivalgus  vastasseinas uhkeldavale kunstiteosele. Nii ei pane keegi, sa ise kaasa arvatud, kehvas seisus seina tähelegi.

4. Ümbritse asjadega, mida jumaldad

Kui toas  riivab silma õhksoojuspumba sisend, teler, ükskõik, mis, mida ei saa üle võõbata ja mustrite alla peita, ümbritse see lihtsalt asjadega, mida sa armastad - kunsti, küünlajalgade või muu meelepärasega. Varsti märkad, et see ei torkagi enam nii väga silmad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles