Ehitusmessil Eesti ehitab tutvustavad ligi 300 ettevõtet kaasaegsemaid ehitustrende

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6.-9. aprillini toimub Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim ehitusmess Eesti ehitab 2016
6.-9. aprillini toimub Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim ehitusmess Eesti ehitab 2016 Foto: Epp Sultsmann

Kolmapäeval, 6. aprillil kell 12.00 avavad ligi 300 ehitamisega või ehitusmaterjalidega seotud ettevõtet Eesti Näituste messikeskuses toimuval  20. rahvusvahelisel ehitusmessil  Eesti ehitab 2016 oma ekspositsioonid ning asuvad ehitusala asjatundjatele ja – huvilistele tutvustama kaasaegseimaid ehitusmaterjale – ja trende.

6. -9. aprillini Tallinnas  Eesti Näituste messikeskuses  toimuv Eesti suurim ehitusmess on traditsiooniliselt kevadise ehitushooaja avalöögiks.

„Ehitusmess on aasta oodatuimaks kokkusaamiskohaks nii ehitusala ettvõtetele, kui igakevadiseks põhiliseks inspiratsiooni ja info ammutamise allikaks ehitushuvilistele. Just ehitusmessil tutvustavad ehitusala ettevõtted käesoleva hooaja uusimaid ehitusmaterjale ja ehituslahendusi,“ selgitab Eesti Ehitab 2016 messi projektijuht Epp Sultsmann.

Kõrvuti  rahvusvaheliste  kontsernide esindajatega, kes käivad oma igal aastal oma parimaid tooteid messil tutvustamas, on tuleb kohale ka palju esmakordselt messil osalevaid ettevõtteid. Messi teabeprogrammi raames saab osaleda ehitusalastel seminaridel. Käesoleva aasta ehitusmess erineb varasematest selle poolest, et osaleb palju energisäästlikke ehituslahendusi pakkuvaid ettevõtteid, samuti keskendutakse samale teemale paljudel ehitusmessi raames toimuvatel seminaridel.

6. aprillil toimub Ehitusala välkfoorum teemal „Hoonete ehitus kooskõlas traditsiooni ja loodusega“. Nelja messipäeva jooksul saavad huvilised Eestimaaehitus MTÜ ja partnerite töötubades omandada praktilisi kogemusi ökotoodete kasutamiseks.  MTÜ ESAKODA (Energiasäästu Arenduskoda) esindajad räägivad messil, kuidas viia ellu energiasäästlike ja innovaatilisi võimalusi Eesti elamumajanduses. 8. aprillil  korraldab MTÜ ESAKODA  koostöös oma partneritega messiseminari teemal " Energiasäästlik mõtteviis  - kuidas tegutseda?“

Messikeskusese  4 statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall   ning  avaväljakud mahutavad ligi 300  messil osaleva ettevõtte viimaste aastate esinduslikuma väjapaneku. Suurimate väljapanekutega osalevad käesoleval aastal Velux AS, Rautakesko AS, Espak AS, Balteco AS, Lasita Aken AS, Wienerberger AS, Paroc AS jne.

Messi raames kuulutatakse 6.aprillil välja ka Eesti Puitmajaliidu ja –klastri poolt korraldatava konkursi „Aasta tehasemaja 2016“  võitjad. 7. aprillil  avalikustab konkursi  „Aasta Katus 2015“ võitjad Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit.

20. rahvusvahelise ehitusmessi Eesti ehitab 2016 pidulik avamine toimub kolmapäeval, 6. aprillil kell 12.00 C-hallis. Avamisel võtavad sõna EV Majandus- ja kommunikatsiooniministeriumi energeetika ja ehituse asekantsler energeetika ja ehituse alal hr Ando Leppiman, Eesti Ehitusmaterjali Tootjate Liidu juhatuse esimees hr. Meelis Einstein ja Eesti Näituste AS esindajana messi projektijuht Epp Sultsmann.

Mess on  avatud:

Kolmapäeval, 6. aprillil kell 11.00 – 18.00

Neljapäeval, 7. aprillil kell 10.00 – 18.00

Reedel, 8. aprillil kell 10.00 – 18.00

Laupäeval, 9. aprillil kell 10.00 – 17.00

Külastajatele on parkla avatud Tallinna Lauluväljaku territooriumil

Täpsem info messil Eesti ehitab 2016 osalevate firmade ja teabeprogrammi kohta on kättesaadav siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles