Supermodell Claudia Schiffer vihastas naabri välja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudia Schiffer is seen prior to the presentation of Chanel's Fall-Winter 2009-2010 ready-to-wear collection, Tuesday, March 10, 2009 in Paris. (AP Photo/Thibault Camus) / SCANPIX Code: 436
Claudia Schiffer is seen prior to the presentation of Chanel's Fall-Winter 2009-2010 ready-to-wear collection, Tuesday, March 10, 2009 in Paris. (AP Photo/Thibault Camus) / SCANPIX Code: 436 Foto: SCANPIX

Mallorcal elavad naabrid, supermodell Claudia Schiffer ja vormel 1 mänedžer Willi Weber on omavahel tülli pööranud, vahendas telekanal RTL.

Nagu tihti naabritevahelises tülis, on põhjuseks aed: nimelt lasknud supermodell krundi piirilt maha saagida kaks Itaalia mändi ehk piiniat, mis väidetavalt tema merevaadet varjasid.

Weber polnud aga sugugi rahul, et puud läinud, vaid vihastas ning andis asjale ametliku käigu, kaevates supermodelli teo peale nii politseile kui ka kohalikule keskkonnaametile. «Mina tahan oma puid tagasi,» raius mees telekanalile RTL antud intervjuus.  Ta lubab istutada samasse kohta kaks uut puud ning krundi piirile ehitada 1.20m kõrguse müüri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles