Galerii: muinasjutuliselt kaunid romantilised aiamajad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Imekaunis aiamaja paneb iga romantiliselt meelestatud daami südame kiirelt põksuma - kuidas luua endale aeda mõnusalt naiselik olemine?

Foto: Vida Press

Kui sul aiamaja juba olemas, vaata ta kriitilise pilguga üle: kõpitse, kust vaja - näiteks värvimistöö ei tohiks küll üle jõu käia. Kui aiamaja pole, ehita või lase ehitada uus, mis oleks varustatud ka elektriga. Mõtle läbi, mis on su aiamaja eesmärk: kas plaanid seal ka külalisi võõrustada või töötada?

Foto: Vida Press

Sellest lähtuvalt ka sisusta: romantilises aiamajas on omal kohal nii lühtrid kui õhulised kardinad, võid seda ilmestada ka vintage-elementidega. Ent ära unusta, et eelkõige peaks aiamaja olema sinu nägu, mistab too sisse isiklikke elemente, kasvõi fotosid. Ära vea aiamajja lagunenud ja katkisi mööblitükke, korralikult sisustatud aiamaja vajab korralikku ja kaunist mööblit.

Foto: Vida Press

Kuna tegemist on ennekõike aiamajaga, kanna hoolt ümbruse eest: kõige kenam on romantiline aiamaja ikkagi imekauni, lopsakate õite ja rohetavate taimede keskel. Vaata muinasjutuliste aiamajade galeriid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles