Kinnisvaraarendaja hinnangul tõstab Haabersti superristmik sealse kinnisvara hinda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti õnnetusterohkeima liiklussõlme, Tallinna Haabersti ringi asemele on plaanis rajada viadukti ja jalakäijate tunnelitega turboristmik.
Eesti õnnetusterohkeima liiklussõlme, Tallinna Haabersti ringi asemele on plaanis rajada viadukti ja jalakäijate tunnelitega turboristmik. Foto: Videokaader

Rocca al Maresse elu- ja ärihoonet LAEV arendava Kalev Raidjõe sõnul on Haabersti ristmik siiani olnud selgelt selle piirkonna pudelikael ning uus superristmik muudab Rocca al Mare ja Haabersti Tallinna kinnisvaraarenduse üheks magusamaks kohaks, tõstes kahtlemata ka kinnisvara hinda.

Al Mare Estate OÜ juhatuse liikme Kalev Raidjõe hinnangul mõjutab Rocca al Mare piirkonna liiklusolude paranemine otseselt ka Haabersti linnaosa ning sealsete Tallinnaga vahetult piirnevate elurajoonide knnisvara väärtust. «Haabersti superristmik ei tähenda mitte ainult liiklusolude paranemist, vaid see annab tugeva tõuke kogu piirkonna väärtusele elukeskkonnana,» sõnas Raidjõe. Arendaja sõnul on Haabersti ja Rocca al Mare viimastel aastatel jõuliselt arenenud nii infrastruktuuri kui elukeskonna mõttes ning pälvib seetõttu selgelt ka kinnisvaraarendajate ja ostjate suuremat tähelepanu.

 «Haabersti arengupotentsiaal on tegelikult märkimisväärne ning tänu sellele tõuseb kindlasti ka siinsete uusehitiste korterite väärtus,» hindas Raidjõe. Ta lisas, et piirkonna eeliseks on lähedus kesklinnale, kuid samas elu looduse, sportimisvõimaluste, laialdaste ostu- ja toitlustusvõimaluste keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles