Eksperdid õpetavad, kuidas enne 30. sünnipäeva kinnisvaraomanikuks saada (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kodu.
Uus kodu. Foto: www.flickr.com

Tundub, et 30. eluaastaks oma korraliku kodu omamine on võimatu missioon? Selgub, et tegelikult pole selle saavutamine sugugi keeruline. 

Kinnisvaraeksperdid annavad Huffington Posti veergudel nõu, kuidas seda kõige paremini teha.

Alusta säästmisega varakult

See võib tunduda ilmselge, aga paljud elavad siiski päev korraga ega sea endale pikaajalisi eesmärke. Kui aga juba 20. eluaastate alguses säästma hakata, paneb kümne aastaga kõrvale arvestatava hulga raha.

Jälgi väljaminekuid

Kui kipud elama sedasi, et enne uut palgapäeva on arve tilgatumaks tühi, ei maksa imestada, et ideaalse kodu leidmisel ei taha pank sulle laenu anda, hoolimata sellest, et oled muidu hea sissetulekuga inimene. 

Ole trendilooja

Kui sa pole väga kinni selles, kus su kodu asuma peab, kuula kinnisvaraekspertide soovitusi, millistel piirkondadel on potentsiaali varsti õitsele puhkeda, popiks muutuda ja üsna kallihinnaliseks saada. Soeta oma kodu sinna ajal, kui see kõik on veel tulevikumuusika – nii saad selle hiljem tunduvalt kallimalt maha müüa, kui soovid.

Palu perelt abi

Paljud kuni 30-aastased koduostjad on esimese kodu soetamisel saanud abi oma vanematelt. Eksperdid soovitavad vanemate abi kasutada, kui nood seda pakuvad, sest see on suurepärane võimalus ilma karmide piirangute ja lisakohustusteta koduomanikuks saada. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles