Vau! Superrikkaid ootab erakordne, teatraalne luksusjaht

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti disainer Andrew Winch loob erakordseid luksusjahte.
Briti disainer Andrew Winch loob erakordseid luksusjahte. Foto: Winch Design Facebook

Ekstaravagantseid hinnalisi ujuvkodusid disainiv Andrew Winch rõõmustab oma firmas Winch Design  superrikkaid seinisest veelgi vingema, veelgi luksuslikuma ujuvkoduga: Phoenix2 on 90 meetrit pikk ja selle eest tuleb välja käia 100-200 miljonit dollarit.

See-eest leidub aga laineid murdvas luksuslikus ujuvkodus kõike, mida hing vähegi ihaldada võiks.  Esimese Phoenixi luksusjahi puhul, mille Winch aastal 2004 disainis, ammutas ta inspiratsiooni 1920ndate Pariisi art decost, kirjutab Architectural Digest. Kultuurilembist omanikule loodud Phoenix2 jääb samasse teemasse, ent seekord suundus disaineri mõte New Yorki: nii sai luksuslik ujuvkodu näiteks Radio City Music Hallist inspireeritud fuajee. Superjahilt ei puudu ka korralik Steinway, teatraalseid elemente leidub sisekujunduse detailides.

Muudki luksust leiab sealt mõistagi kuhjaga: näiteks sommeljee saab oma ruumi, omaniku sviidist avanevad hunnitud vaated ümbritsevale merele ja muidugi saab ta kogu seda luksust soovi korral nautida oma ruumikas mullivannis. Vaata erakordse jahi pilte ning teisi  Andrew Winchi loodud superjahte disaineri kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles