Galerii: vaata, millised on Austraalia kõige kaunimad kodud

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka tänavuste finalistide seas on varasemalt parimaks hinnatud Whiting Architects, kelle ruumikujundus näib hindavat põhjamaist minimalismi.
Ka tänavuste finalistide seas on varasemalt parimaks hinnatud Whiting Architects, kelle ruumikujundus näib hindavat põhjamaist minimalismi. Foto: Whiting Architects Facebook

Juunikuus kuulutatakse välja tänavuse Austraalia disainipreemia Australian Interior Design Award 2016 laureaadid, teiste seas ka kodukujunduse kategoorias. Vaata  ajakirja Vogue Living galeriist, millise sisekujundusega kodud finalistide hulka pääsesid!

«Silma hakkas mõõduka modernismi võtmes põhjamaiselt «blond» lähenemine, kus on eelistatud 1940ndate, 1950ndate aastate turvalist stiilikeelt,» kommenteeris maailma kuklapoole kodukujunduse trende hiljuti Eesti põnevamad avalikud interjöörid raamatuks «Sajand sisearhitektuuri» vorminud Karin Paulus. «Eks ma ise ootaksin pigem stereotüüpsemalt kohalikest oludest lähtumist. Ent ka Austraalia sümboliks oleva Sydney ooperimaja on ju kavandanud taanlane – Jørn Utzon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles