Suur koduhoroskoop: kus sinu tähemärk tegelikult elama peaks?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Oled tähele pannud, et samal ajal kui mõni koht tundub äärmiselt kodusena, on neid, kus on väga ebamugav olla? Sinu astroloogiline tähemärk võib selle juures olulist rolli mängida. 

Kus siis sinu tähemärk tegelikult elama peaks? Briti ajaleht Express annab nõu.

Jäär

Jäärale sobib spontaanne eluviis ja võimalus vahelduse järele. Kindlasti peaks kodu asuma elu tuiksoonel, mõnes suures linnas, võimalusel lennujaama lähedal: rännukihk saadab Jäära kogu elu, nii et kui ta tahab minna, peab tal selleks võimalus olema. 
Peamine nõudmine Jääral oma kodule on, et see peaks olema soe ja soojapidav.

Sõnn

Sõnni elus on olulisel kohal perekond, rutiin ja turvatunne. Talle sobib ideaalselt külaelu, seal tunneb ta end kõige turvalisemalt. 
Sõpraderingile aga on Sõnn suurepärane võõrustaja, nii et tema kodus peab kindlasti olema võimas söögituba. Sisekujundus on romantiline. Aialapp on alati eeskujulikult hoolitsetud.

Kaksikud

Kaksikute aktiivne ja innukas loomus tingib selle, et ideaalne elukeskkond on nende jaoks mõni suurem linn. Neile meeldib multikultuurne keskkond ja pidev melu. 
Milline Kaksikute kodu täpselt välja näeb, pole nende jaoks oluline, sest kodu on selle tähemärgi all sündinuile peamiselt vaid koht, kus end uuteks seiklusteks välja puhata.

Vähk

Krabilisele omaselt meeldib Vähile oma koorikusse tõmbuda ja muust maailmast eralduda. Seepärast sobib Vähile hästi elu mõnes suletumas kogukonnas, näiteks mõne pisema ajaloolise linna servas, kus kõik tunnevad kõiki ja võõrastel on raske sisse sulanduda. 

Vähile meeldib antiikne sisustus ja nende keskmisest suurema ajaloohuvi tõttu sobib neile hästi mõne vanema maja korda kõpitsemine. 

Lõvi

Lõvile meeldib elada suurelt, seega ei piirdu ta ideaalses elus kindlasti vaid ühe koduga: linnas peaks tal olema mõnus tänapäevane korter, aga kindlasti peab olemas olema pelgupaik maal. Samas ei tohi viimane olla täielikus eraldatuses, kõik mugavused peavad seal kättesaadavad olema. 
Mõlema kodu keskmeks on söögituba, kus Lõvile meeldib külalisi võõrustada ja seltskonnas särada. 

Neitsi

Neitsidele sobib hästi kommuunielu või elu väikeses külas. Neile ei meeldi tähelepanu, nii et nad on suurepärasteks naabriteks: vaiksed ja tagasihoidlikud. 
Kodus sees peab olema palju panipaigaruumi, sest neile meeldib erinevaid esemeid koguda. 
Samuti on Neitsi tähemärgi all sündinule olulisel kohal võimalus hoolitseda taimede eest.

Kaalud

Kaaludele meeldib pigem linnas elada – seal saavad nad end kõige paremini tasakaalus hoida. Kuid kuna nad kipuvad olema rahutud rändurhinged, on äärmiselt tõenäoline, et selle tähemärgi all sündinu ei sea end kusagil sisse mõttega sinna alatiseks paigale jääda: kaaludele meeldib kolida ja uusi kohti avastada.
Kaaludele meeldivad avatud planeeringuga eluruumid, mille sisustamisel ilmutavad nad ootamatut professionaalsust ja head silma.

Skorpion

Nii kaua kui Skorpionile võimaldatakse privaatsust, võib ta end kõikjal koduselt tunda. Nad ei talu, kui keegi nina nende asjadesse topib, seega sobivad Skorpionitele paremini suuremad linnad, kus nad saavad jääda võimalikult anonüümseteks. 
Skorpioni kodu iseloomustab sageli turvalahenduste rohkus: nad ei talu mõtet sellest, et keegi võõras võib sattuda nende privaattsooni. Skorpionit külastades pead arvestama, et teretulnud oled sa ainult nii-öelda avalikesse ruumidesse, magamistuba on näiteks keelatud.

Ambur

Kuigi Amburile sobib lõbujanuse iseloomu pärast eelkõige linnaelu, on nad kõikidest tähemärkidest kõige rännuhimulisemad. Neil on äärmiselt raske ühte kohta paigale jääda, sest piirkondi, kus nad elada sooviks, on tohutu palju. Võib öelda, et nende jaoks oleks ideaalseim võimalus elada haagissuvilas või autokaravanis, et koos koduga rännata  sinna, kuhu hing ihkab.
Sisekujundusele ei pööra Ambur suuremat tähelepanu.

Kaljukits

Kaljukitsele meeldib turvalisus. Neile meeldib elada kõrgustes, kus neil on kõige ümbritseva üle hea kontroll. 
Sisekujunduselt on Kaljukitse kodu äärmiselt elegantne. Kodu kvaliteet on äärmiselt oluline, nii et kui üks elamine sisustatud, hakkavad nad suure tõenäosusega koguma, et kinnisvararedelil ülespoole liikuda ja midagi veelgi paremat soetada. 

Veevalaja

Veevalaja süda kuulub  linnale, kuid seal seab ta endale ülimaks koduga seotud eesmärgiks leida mõni kiiksuga kinnisvara: levinud, tüüpilised eluasemed talle ei sobi. Hästi sobivad stuudiokorterid, sest üksinda elamine pole nende jaoks probleem.
Veevalaja kodu on täis innovaatilisi lahendusi, ta armastab päikesepaneele ja tema elamises leidub alati palju rohelust. Näiteks jumaldab see tähemärk katusele rajatud terrasse ja aedu. 

Kalad

Kaladele meeldib, kui elamine sarnaneb koduspaale. Kõige paremini tunnevad nad end mõistagi jõe, järve või mere ääres. 
Nende kodu peab olema tõeline  naudinguoaas, kus on palju patju ja pehmeid küljealuseid. Kuna neile meeldib väga muusika, võid olla kindel, et leiad Kalade kodust äärmiselt korralikud helisüsteemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles