Fotod: vanemad muutsid lastetoa seina tagant leitud kõhedat ruumi tundmatuseni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuba enne remonti.
Tuba enne remonti. Foto: www.littlethings.com

Äsja uude koju kolinud perekond leidis poja toa seina tagant kõhedusttekitava pisikese kambri, kuid liialt pelgamata löödi sellelegi käed külge ja tulemus sai suurepärane.

Kui Sarah ja Steve USAs Californias oma kahe-aastase pojaga uude kodusse kolisid, leidsid nad poja magamistoaks kavandatud ruumi seinast pisikese ukse, mille taga peitis end kõhe, pisike akendeta kambrike, vahendab portaal LittleThings. 

Varem ilmselt panipaigana kasutusel olnud ruum oli aastakümneid tühjana seisnud ja armetus olukorras. Kuna tuba oli kõhedavõitu, lükkasid ema-isa selle ukse ette ühe kummuti ega rääkinud pojale esiotsa asjast midagi. 
Uue funktsiooni sai tuba endale alles kahe aasta pärast, kui paaril oli muude toimetuste kõrvalt lõpuks aega mõelda, mida sellega peale hakata. Esialgu plaanisid nad ruumist teha poja toa laienduse, kuid see tundus liiga igava lahendusena. Niisiis võeti vastu otsus teha kambrikesest pojale neljanda  sünnipäeva kingiks eriline salatuba.

Täpselt poja sünnipäevaks sai tuba valmis ja vanemate koostatud vihjete abil orienteerus poiss kummutini, mille ema-isa abil eest lükkas. Ukse taga avanes talle mõnus koobas, mis poissi tõsiselt vaimustas. Vanemad usuvad, et see on sedasorti üllatus, mis  poisile eluks ajaks meelde jääb. 

Vaata fotosid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles