Enne ja pärast: võhivõõrad aitasid lesestunud noore ema kodu ümber kujundada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba pärast ümberkujundamist.
Elutuba pärast ümberkujundamist. Foto: www.today.com

Raske haiguse järel mehe kaotanud noor ema tundis, et ei suuda oma kodu enam taluda: kõik seal meenutas endist elu, kuid jaksu muutusteks ei olnud. Aga siis tulid appi võhivõõrad.

Kui Lucy Kalanithi 2015. aastal oma mehe kopsuvähile kaotas, oli ta kindel, et nende California korterist tuleb tal loobuda - ta lihtsalt ei talunud seda, kuidas kogu nende ühine kodu talle ja tema lapsele päevast päeva seda meenutas, mida nende elus enam polnud. Jaksu korterit ümber kujundada tal aga polnud. Lucy kurtis muret oma õele, kes asja aga niisama jätta ei tantnud: kui naine komandeeringus viibis, kasutas õde juhust ning kutsus appi sisekujundaja ja sisustusettevõtte, kellega koostöös anti kodule täiesti uus nägu. 

Päris üllatusena kogu asi Lucyle ei tulnud, sest sisekujundaja Jenny Komenda soovis enne tegutsemaasumist teada saada, millisena Lucy oma uut kodu näha tahab. Täpselt sellisena ta selle ka kujundas: rõõmsa ja helge.

Vaata rohkem fotosid kodust enne ja pärast muutumist SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles