Uskumatu pakkumine: pööraselt jõukas koduomanik otsib korterikaaslast, üüri maksma ei pea

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penthouse. Foto on illustratiivne.
Penthouse. Foto on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

See tundub liiga hea, et olla tõsi, aga on seda sellegipoolest: pururikas katusekorteri omanik otsib korterikaaslast, kes tasuta temaga ühe katuse all elaks.

Briti üüriportaali SpareRoom tekkis hiljuti hämmastav pakkumine: kaks jõukat meest otsivad endale korterikaaslast, kes tuleks ja elaks nendega ühe katuse all ilma, et ta selle eest sentigi renti maksma peaks, vahendab Daily Mail. Kuna inimestel tekkis õigustatud küsimus, milles konks, käidi asja kohapeal uurimas.  

Korteriomanik Andrew Michael ja tema sõber ning kolleeg Kai Feller ütlevad, et mingit konksu ei olegi: nad otsivad laheda iseloomuga tegelast, kes oleks valmis nendega koos napsu võtma ja pidu panema. 

Soovi kolmanda korterikaaslase järele põhjendavad mehed sellega, et hiiglaslikus korteris läheb kahekesi pisut igavaks ja üksildaseks. «Me otsime kedagi, kellele meeldiks lõbutseda,» selgitab Andrew. «Raha aga pole meile vaja,» lisab Kai.

Sooviavaldusi on meestele mõne päevaga laekunud enam kui 4000, aga paljud praagitakse kohe välja, sest nad ei tundu tüübilt sobivad. 

Millega õnnestuks uuel korterikaaslasel Andrew nii vihale ajada, et ta tolle välja viskaks? «Eelmise korterikaaslase kihutasin minema, kui juba teist korda vannitoa uuesi üles ehitada pidin laskma, aga kui see kõrvale jätta, on mind üsna raske endast välja viia,» ütleb mees. 

Kes kandideerimisest huvitatud, saab seda teha SpareRoomi koduleheküljel.

Fotosid korterist saab näha SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles