Absurdne maja: tohutusuurele elamule on võimatu ostjat leida (1)

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tohutu majalahmakas.
Tohutu majalahmakas. Foto: Kuvatõmmis videost

Kui suurele majale suudaksid sina mõistliku kasutuse leida? Ühe majalahmaka müüja jääb ostja leidmisega igal juhul hätta.

USAs Houstonis otsib uut omanikku 2001. aastal ehitatud maja, kus  on 55 magamis- ja vannituba. Maja siseviimistlus on osaliselt lõpetamata ja seda müütav maakler usub, et hoone sobiks ideaalselt mingit sorti ühiskondlikuks kasutuseks, vahendab Country Living. Ehitatud sai see omal ajal plaaniga majutada seal kohaliku haigla lõikusjärgseid patsiente, kuid kasutusele maja kunagi ei võetudki.

Aastajagu turul olnud maja on hetkel müügis 3,5 miljoni dollariga. Kohalik omavalitsus on valmis tulevast omanikku igakülgselt aitama, nende ainus soov on vaid, et majast ei saaks korterelamut. 

Kui esialgu laekus maaklerile kümneid kõnesid päevas ja huvi maja vastu oli tohutu, siis nüüd näitab ta keset lagedat põldu asuvta hiiglaslikku elamut vaid paar korda  kuus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles