Viis sisustusnippi, mida Sarah Jessica Parker kõigile soovitab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker oma elutoas.
Sarah Jessica Parker oma elutoas. Foto: Kuvatõmmis videost

Näitlejanna Sarah Jessica Parker on tuntud oma hea maitse poolest sisekujundusküsimustes. Aastatega on tal tekkinud mõned head nipid, millega kodu sisustades kunagi mööda panna ei saa.

1. Värv on lahe

Sarah Jessica Parkeri enda kodu kinnitab seda väidet ilmekalt: tema elutoas leidub rohkelt rohelist, roosat ja paljusid teisi julgeid ja rõõmsaid värvilahendusi. 

2. Sama ruumi erinevad osad võivad olla erinevas stiilis

Kes ütles, et suure ruumi erinevad alad peavad olema ühtlaselt kujundatud? Läbi ühe toa ega läbi kogu elamise ei pea olema üht  elementi, mis selle tervikuks seoks. Selleks sidujaks sobib suurepäraselt paljas fakt, et sulle endale su kodu meeldib, olgu see kui eklektiline tahes.

3. Mine kunstiga liiale

Ära kuula neid, kes ütlevad, et ühes seinas võib olla vaid üks kunstiteos. Riputa neid seina nii palju nagu endale õige tundub. Meenuta endale veel kord: see on sinu kodu ja kui sulle tundub nii hea ja õige, siis järelikult ongi.

4. Baarikapp peab olema

Mida sa ikka ootad naiselt, kes on kehastanud Carrie Bradshaw'd? Hea kokteil on Sarah Jessica Parkeri jaoks täpselt samamoodi oluline, nagu oli omal ajal Carrie jaoks.

5. Lase oma lemmikutel särada

Too oma kõige erilisemaid ja tähtsamad sisustuselemente julgelt esile ja lase neil saada toa keskseks osaks. Olgu siis tegu ükskõik millega. Sarah Jessica enda elutoas näiteks on äärmiselt olulised vanad gloobused, mida ta kogub. 

Vaata lähemalt videost, milline näitlejanna kodu välja näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles