Üks maailma jaburamaid kodusid on elanikele ohtlik (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodu Birminghamis.
Kodu Birminghamis. Foto: www.flickr.com

Kuidas sulle meeldiks elada kodus, milles toimetamine on igapäevane väljakutse? Üks seltskond aga just nii elabki.

Suurbritannias Birminghamis maja üürivad tudengid räägivad, et koht, mida nad praegu koduks nimetavad, on üsna kindlasti Suurbritannia ja suure tõenäosusega kogu maailma kõige jaburam ja ohtlikum kodu, vahendab Daily Mail. 

Esiteks on täiesti uskumatu juba elamise planeering: nimelt asub tualett köögis nurgas, otse külmiku kõrval, nii et ajal, kui keegi süüa teeb, on tualeti kasutamine võimatu. Ja vastupidi. Seda mitte ainult privaatsuskaalutlustel: kui keegi pikas ja kitsas köögis toimetab, on tualett lihtsalt blokeeritud.

20-aastane Hannah Clark ja tema kolm sõpra on majas elanud viimased üheksa kuud ja tunnistavad, et midagi nii ohtlikku ja jaburat kui siinses kodus, pole nad kusagil näinud ega ilmselt näe ka. Lisaks kummalisele tualetilahendusele on kodus ohtlikud, järsud ja kitsad trepid ning kaldus põrandad. 

Noore naise sõnul on omanik väga abivalmis ja osavõtlik, kuid kinnitab, et maja pole võimalik ohutumaks muuta ega tualetti mujale tõsta. Hannah räägib aga, et tema isa vaatas asja üle ja avastas, et varasemalt on tualett asunud siiski teisel korrusel, sealt on see ära kolitud selleks, et saada ülakorrusele ruumi veel ühe magamistoa jaoks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles