Kolast vabaks: Tallinnas viib tasuta kuller kasutu kraami minema (1)

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hea aeg koduseks suurpuhastuseks.
Hea aeg koduseks suurpuhastuseks. Foto: SCANPIX

Rahvas kiidab Uuskasutuskeskuse vastset algatust: mai lõpuni on Tallinna piires võimalus oma puhastele ja tervetele asjatult seisvatele asjadele järele kutsuda Uuskasutuskeskuse kuller.

 «Registreerisin ära ja juba viie minuti pärast oldi valmis asjadele järele tulema,» märkis üks kasutaja.

Uuskasutuskeskuse tegevjuhi Katriin Jüriska sõnul puudub paljudel inimestel transpordivõimalus, seega minnakse tihti lihtsama vastupanu teed ja visatakse korralikud asjad lihtsalt ära. «Kuna meie missioon on aga muuta uuskasutamine võimalikult igapäevaseks ja lihtsasti kättesaadavaks kõigile, otsustasimegi seekord teha annetamise inimestele nii kergeks kui veel võimalik,» põhjendab Jüriska.  

Kulleri saab järele kutsuda kõigile majapidamises ülejäänud korralikele ja tervetele esemed nagu riided, mööbel, nõud, mänguasjad, raamatud, jalanõud, aksessuaarid, hobivahendid, muusika/filmid, toataimed, tehnika ja palju muud. Silmas peab pidama ainult seda, et need asjad mahuksid sõiduautosse ja neid jaksaks tassida ka üks inimene.

Kulleri tellimise platvorm valmis koostöös Eesti idufirmaga PostPal. Kulleri tellimine on väga lihtne – tuleb vaid kampaanialehel sisestada oma nimi, telefoninumber ja aadress. Edasi võtab sinuga ühendust juba kuller, kellega saate leppida kokku mõlemale sobiva aja. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles