Köögimööbel 10 sendi eest? Oksjonikeskkonnas tehakse uskumatuid pakkumisi

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle köögi alghinnaks portaalis Osta.ee oli 10 senti.
Selle köögi alghinnaks portaalis Osta.ee oli 10 senti. Foto: Osta.ee foto

Osta.ee oksjonikeskkonnas on kodusisustusele läbi aegade tehtud lausa uskumatuid pakkumisi.

Päris palju ja erineva hinnaga pakutakse oksjonikeskkonnas köögimööblit - peaasjalikult tuuakse müügi põhjuseks uus sisekujundus või remont. Kuulutajad on kaunis põhjalikud:  köögisisustuse kohta märgitakse ära kõik vajaminevad suurused-sügavused, aga ka kaubamärgid, eriti kui tegemist on maineka brändiga.

Näiteks ühe korraliku köögimööblikomplekti hind algas 10 sendist ja tõusis 2500 euroni. Ka ühe euroga müüki pandud kasutatud, kuid heas korras köögimööbel tekitas pakkumiste külluse ja kergitas lõpphinda 2150 euroni.

Veidi enam kui 4000 euroga sai keegi aga juba Itaalia tipptegija Veneta Cucina köögi omanikuks, mille tegelik hind väideti olevat 18 164 eurot. «Kõige kõrgemate hindadega on kodu kategoorias läbi aegade müüdud palju köögimööblit. Nii uut kui ka kasutatut ja köögimööbli kohta tegelikult ikkagi pigem soodsa hinnaga,» märkis Osta.ee esindaja Kadri Raig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles