Vaata, millest räägib uus «Aedniku aabits»

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 saatesarja «Aedniku aabits» uues osas räägitakse sellest, mida kevadel aias kindlasti vaadata tuleks - olulised on külmakahjustused, aga taimedele võib liiga teha ka ere kevadpäike.

«Aedniku aabits» toob saatejuht saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi vedamisel vaatajate ette neli olulist asja, mida aia kevadinventuuril jälgida. Räägitakse, kuidas taimi turgutada ning antakse head nõu aiapidamise võimalustest maata aednikele - kuidas luua kaunis aed aknalaual ja amplis. Mille alusel taimi valida?

«Aedniku aabits» pakub kaasaelamist ja teadmisi nii algajatele, kui juba kogenud rohenäppudele, alates vajalikest näpunäidetest, nutikatest lahendustest, uudistoodetest kuni taimede hingeeluni ning aias kasutatava tehnikani välja.  Saade on Kanal 11 ekraanil reedeti kell 20.00 ja kordusena Kanal 2s laupäeviti kell 10.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles