Galerii: muinasjutulised vannitoad õues

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väliduši ehitamine pole väga keerukas.
Väliduši ehitamine pole väga keerukas. Foto: Vida Press

Sul on nii privaatne elamu, et oled mõelnud õue vähemalt duši ehitada? Miks mitte, välivannituba võib välja näha ülimalt stiilne!

Foto: Vida Press

Vaata inspireeririvat kaunist galeriid siit ja siit.

Evely Karvak annab oma Aiaidee blogis mõned väärt nõuanded väliduši tegemiseks: vaja läheb lihtsamat kraani, toru ja duššiotsikut ning mõned ühendused. Kogu süsteem on kinnitatud aias võreseina külge ja ühendatud aiavoolikuga. 

Duššikoha alla murupinnale on hea asetada väike puidust rest, muidu saab tiheda kasutamisega jalgealusest üsna porine koht. Talveks soovitatakse dušš ja kraan siiski külmumise vältimiseks lahti ühendada ja sooja ruumi tuua.

Kuna aga meie kliimas tuleb kolmekümnesse rühkivaid soojakraade pigem ette vaid loetud päevadel aastas ja õuevannitoa kasutusaeg seega piiratud, annab efekti ka sise-väliruumi kombinatsioon: näiteks suured klaaspinnad, mis loovad illusiooni, juskui paikneks vannituba looduse rüpes.

Foto: Vida Press

Muide, stiilne õuedušš leidub ka Katie Holmes'i Manhattani korteri rõdul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles