Pikendame võistlust: saada oma aed, rõdu või õu fotokonkursile «Meie kaunis koduõu»

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantiline aed
Romantiline aed Foto: Vida Press

Suvi on täies hoos ja pikendame suvist fotovõistlust: Postimehe koduportaal ja Fiskars kutsuvad teid üles saatma fotosid oma koduõuest, aiast või terrassist hiljemalt 1. augustiks konkursile  «Meie kaunis koduõu».

Foto: Vida Press

Sul on terrassile ehitatud imekena suvetuba, mida sooviksid teistega jagada? Õiteilus aed, mis vaatamist vääriks? Tilluke, ent kena rõdu, mida tahaksid näidata? Või kaunistasid õue kodupeoks ja katsid elegantse laua, mida ka teised kaeda võiks? Kõiki niisuguseid fotosid ilusast elust õues ootamegi konkursile «Meie kaunis koduõu».

Foto: SCANPIX

Parimatele paneb Fiskars välja aiapidajaile sobivad auhinnad, võitjad valib välja Postimehe koduportaali ja Fiskarsi ühine žürii. Oma sõna saavad valikus öelda ka lugejad, kes saavad konkursile saadetud fotosid vaadata Postimehe koduportaalis kodu.postimees.ee ning lugejate lemmik saab lõppvalikus ühe lisahääle.

Foto: Meelis Meilbaum

Konkursi tingimused:

Saada kuni 3 oma parimat pilti veebiformaadis hiljemalt 1. augustiks meilile kodu@postimees.ee, suuremaid fotosid ootame Dropboxi või Webtransferi lingina. Palume konkursil osalejatel ka jälgida, et saadetavad fotod oleksid kodualbumi tasemel kvaliteetsed. Soovi korral võid meilis kirjutada ka oma kauni koduõue saamisloost.

Konkursi võitjad tehakse teatavaks hiljemalt 10. augustil ning tulemused avalikustatakse Postimehe koduportaalis. Võitjatega võetakse ühendust meili teel. Postimees Grupp võib avaldada konkursile saadetud fotosid oma veebi- ja trükiväljaandes tasuta. Lisainfot saab küsida meilitsi: kristel.trell@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles